Pofonparti eredmények és képek (első pár galéria)

Március 21-én Debrecenben 2015 harmadik pofonpartiját rendezte a DVSC a régió számára, ahol kicsik és felnőttek is meccseltek összesen 45 párban. Az esemény eredményei és az első négy adag fotója látható a teljes cikkben.

Ha IDE kattintasz megnézheted a mai, Debrecenben rendezet pofonparti képválogatását. Mivel 30 fotó fér egy galériába, alul lapozzatok majd az utolsó háromért... Eredmények is alább olvashatók.

Összesen 45 pár húzott kesztyűt, vagyis a DVSC pofonpartija megint csúcsot ostromolt - holott voltak távolmaradó klubok, ám még így is.

Remek összecsapásokat láthattunk, amelyek között volt néhány heroikus küzdelem is. A lényeg továbbra is a tétre menő meccs, s ezáltal a fejlődés. (Ne feledjük, hogy hamarosan diákolimpia!!!)

EREDMÉNYEK
2015. március 21. Debrecen - POFONPARTI

A mellékelt fotóra KATTINTSATOK az eredmények megtekintéséhez!

Fotók: Koppányitól.

Hajrá, ökölvívás!

Még messze nem az összes, de egy újabb adag fotó a március 21-i debreceni pofonpartiról. Nagyjából időrendben haladva, az elejétől. A többi is felkerül a napokban. Jó nézegetést, skacok! Katt IDE és IDE és IDE!

Ne feledjük, hogy áprilisban is lesz pofonparti, sőt, hogy idén először ez a pofonparti sorozat orszáágos megmérettetéssé bővül az év későbbi szakaszában, amikor más régiókkal is összecsapnak majd legjobbjaink.

Hajrá, Észak-alföldi Tornádó ökölvívó régió!