Januárban pofonparti, februárban Bocskai

Nemcsak férfiak, ezúttal nők is indulhatnak a 61. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyen, amelyre 2017. február 7-12. között kerül sor Debrecenben. A DVSC és az Észak-alföldi Tornádó ökölvívó régió január végén pofonpartit rendez (pontos időpont hamarosan) - szintén Debrecenben.

Ahogyan már évek óta szokás, a hol Debrecenben, hol máshol, például Hajdúhadházon megrendezett pofonpartik idén sem maradnak el. A főleg az utánpótlás korúak számára tartott, mindig nagy érdeklődés mellett zajló felkészülési viadalok elsősorban a minél több meccshez jutását szolgálják a tehetségeknek, legyenek már rutinosabb UP versenyzők vagy kezdők - néha felnőttek is szerepelnek a programban.

A várhatóan január utolsó hétvégéjén esedékes pofonpartira várjuk most is szeretettel a régió és a határon túli bunyósok tömegét - tudtuk meg Szabó Ildikó főszervezőtől!

Ami pedig a Bocskait illeti, már írtuk, de nem árt ismét leszögezni, hogy a férfiak mezőnye kiegészül a 3 olimpiai súlycsoport (51, 60, 75 kg)női tagjaival is. Még nem tudjuk pontosan kiket nevezünk, de az biztos, hogy régiónkból lesznek csajok is a 2017-es Bocskain.