A Hunters Thai Box érmeket hozott a régiónak

Igazi balszerencsés utazás volt a többi bunyósnak, hiszen Polgárnál műszaki hiba miatt megállni kényszerült a szállító busz, így csak a külön utazó nyíregyházi Hunters Thai Box két öklözője képviselte az Észak-alföldi Tornádó ökölvívó régiót a Süllős Gyula Emlékversenyen. Balogh Róbert arannyal, Balog Máté ezüsttel térhetett haza. Gratulálunk nekik, és edzőjüknek, Vadászi Róbertnek, és a csapatot elkísérő Balog Vilmosnak!

 

Balogh Róbert a serdülő 40 kisok döntőjében Székely Áron balatonlellei versenyzőt győzte le 2-1-es pontozással, vagyis szoros, kemény csatában sikerült diadalmaskodnia. Balog Máténak egy tatai srác (Kecskeméti Roland) jutott a 41,5 kilós serdülők fináléjában. Ő végül kikapott, de a második helyre így is büszke lehet.

Balog Vilmos így kommentálta a két érmet: - Hatalmas öröm számomra. Úgy gondolom az eredményt és a sikert köszönhetjük a kitartó munkánknak, annak, hogy hiszek bennük és látom a tehetséget ezekben a gyerekekben, akik ez által kapnak szárnyra. A szemem előtt nőnek fel és lesznek BAJNOKOK. Irány az Európa Bajnokság, előre!