Szoros meccsen kaptunk ki a Tűzharcosok otthonában

Az Észak-alföldi Tornádó régiós csapata a Pest megyei régió együttesével, a Tűzharcosokkal csapott össze Tápiószecsőn. Hivatalos meccsre 4 súlyban került sor, s ezekből 2-t a hazaiak, 2-t a mieink nyertek. Sajnos ötödik találkozó nem volt, mivel egy emberünk - nem kicsit - túlesett a súlyhatáron, így nem húzhatott kesztyűt (holott lett volna esélye a sikerre, s akkor összesítésben felénk billen a mérleg nyelve). Azokban a súlyokban, amelyekben valamelyik fél nem tudott kiállítani bunyóst, értelemszerűen a másik csapat kapta a pontot, s mivel ebben egy picivel a vendéglátók voltak jobbak, ők nyerték 31-27-re a csb mostani fordulóját.

Salánki László edző adta le az infókat, amit köszönünk neki! Először beszélt arról a pár bemutató meccsről, amelyet a csapatbajnokin kívül vívtak néhány párban, majd a csb küzdelmei kerültek terítékre.

SL: - Először azokat mondom, akik versenyen kívül bunyóztak (mivel elvittük őket, de nem álítottak ki ellenfelet velük szemben, ám nem hivatalosan volt mód egy-egy gyakorló mérkőzésre). Bernáth Zoli bemutatózott Bácsics Rajmund ellen egy parázs meccsen, amelyen ide-oda lehetett adni a győzelmet (de nem volt eredméynhirdetés, mivel csak gyakorlás volt élesben). Balogh Krisztián is jót gyakorolt, az ő ellenfele Kacsala Károly volt. Ez is jó meccs volt. Bernáth Attila, aki ugyancsak nem kapott ellenfelet a csébén, Gönczi Roland ellen bokszolt. A vecsési srác ütésálló volt, s jól helytállt, de Attila idővel simán fölé kerekedett. Bernáth Laci is csak bemutató meccsen bunyózhatott, méghozzá Zuró Zsolttal. Laci elaludta kicsit a meneteket, erőből akarta megoldani, de biztos vagyok benne, hogy a Bornemisszára jobb lesz a formája. Ébresztőnek jó volt ez a meccs. És akkor lássuk a csapatbajnoki mérkőzéseket! Bernáth Ricsi ellenfél nélkül nyert, ahogyan Bernáth Attila és Bernáth Laci is. Lakatos Csaba  Lázár Roland ellen remekelt. Ők egyszer bokszoltak már. Akkor végig ment a meccs, itt TKO-val győzött a második menetben Csabi, akit egyébként a legjobb vendég bunyósnak választottak ezen a napon. Balogh Zsolt Lakatos Tiborral bokszolhatott volna, de ilyet még nem láttam, hogy 2,6 kilóval fölötte mért a súlyának. Persze kizárták, pedig végül kiderült, ez az esetleges siker felénk billentette volna a mérleg nyelvét. Meglepett a dolog, mert ilyen vele sosem fordult elő eddig még. Fogis Sebastian is nyert a színeinkben. Ő Potássy Zoltán ellen TKO-t ért el az első menetben, miután Sebastian pár nagy rohamot elindított, és az ellenfél részéről feladták a meccset. Dolezsár Dávid is jól kezdett vetélytársa ellen, sőt majdhogynem megrendítően megütötte ellenfelét, de aztán a másik srác összeszedte magát, és a 3. menetben meg is nyerte a mérkőzést, mivel Dűvid megsérült a könyökére és így feladtam a meccset. Volt még egy meccs, ezen Veres Tibor jól bunyózva indított, tiszta találatai is voltak, de Gábrisch Krisztián lassan átvette az irányítást és a rohamaiból nehezen jött ki Tibi. Végül feladtam a meccset a harmadik menetben, amikor már számoltak is Tibire. Volt még egy bemutató meccs, ezen Nagy Angéla, akinek női ellenfelet nem tudtam keríteni, végül Bácsics Rajmunddal kesztyűzött pár menetet. Ez is igen hasznos volt neki.

A fotókon a Tornádó csapata látható, illetve Lakatos Csaba, a neki járó kupával.